Om Warming Liebhaverboliger

Ejendomsmægler Peter Warming – 
Landsdækkende liebhavermægler

Jeg arbejder pålideligt og energisk og du kan kontakte mig alle ugens 7 dage
i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00. Tlf. 30 50 60 00

Ja, det har du kunnet siden år 2000, hvor jeg som én af de første ejendomsmæglere satsede 100% på internettet. Det var et rigtigt sats, og jeg ved derfor hvad det vil sige, at markedsføre din bolig korrekt på internettet.

Mit salær er fornuftigt, og kvaliteten / serviceniveauet er i top – sådan som mange tilfredse kunder har tilkendegivet gennem de mange år.

Da internettet har for længe siden nedbrudt de fysiske grænser, sælger Warming Liebhaverboliger således ejendomme i hele Danmark. Det gør vi fra ét forretningssted, og her fra trekantområdet kan vi nå alle dele af Danmark indenfor ganske få timer.  Det betyder at vi ofte hjælper kunder, der skal flytte på tværs af landet. I dette arbejde ligger vores styrke netop i, at vi er kendte i både øst og i vest, og derfor kan hjælpe vores sælgere med at købe nyt i den anden ende af landet. Her i trekantområdet får vi mange kunder fra både København, Nordsjælland og Århus, og henter således ofte købere direkte ind til vores ejendomme i trekantområdet.

Tlf. 30 50 60 00
warming@liebhaverboliger.dk
Warming Liebhaverboliger
Ejendomsmægler – Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening